26 Dec: Kerstnieuwsbrief

Beste leden,

In de kerstnieuwsbrief van dit jaar delen wij goed nieuws, Elise Butin Bik heeft zich namelijk aangesloten als trainer bij SCA! Verder in deze nieuwsbrief een kerstbericht van onze voorzitter David Gardenier en het schema voor de jeugdtrainingen de komende weken. Ten slotte zijn er posities beschikbaar bij het SCA bestuur!

 

Kerstbericht 

Beste leden,

Wat een jaar! Van buiten in de kou schermen tot Saskia op de Olympische spelen, het was een jaar vol wendingen. We hebben daardoor met z’n allen ook veel samen beleefd. Die band heeft SCA in stand gehouden. Daar mogen we best trots op zijn! Jij hebt daar namelijk ook aan meegewerkt. Want elke keer dat je naar SCA kwam, ondanks de belemmeringen van corona, heb je iemand geholpen. Je hielp door een tegenstander te zijn. Je hielp door gezellig met anderen te kletsen. Je hielp door een hart te hebben voor SCA. Ik ben je daarvoor dan ook erg dankbaar.

Met jouw hulp kan het nieuwe jaar dan ook niets anders dan een prachtige, sportief jaar worden! 

Ik kijk ernaar uit,

Mede namens het bestuur,

David

Voorzitter SchermCentrum Amsterdam

 

Elise trainer bij SCA
Elise Butin Bik zal zich officieel bij SCA als trainer aansluiten! Ze zal floretles geven aan de jeugd. Elise stelt zich voor:

Hey scherm(st)ers!
Ik ben Elise Butin Bik, de nieuwe (assistent-)trainster, met als specialisatie floret. Het schermen en het lesgeven heb ik van mijn vader geleerd en daarnaast ook van Jeroen Divendal en Andrea Borella. Dit heeft mij het Nederlands Kampioenschap gebracht bij cadetten en junioren. Ook heb ik 5x meegedaan aan verschillende EJK’s en WJK’s. Lesgeven doe ik al vanaf mijn 12e; eerst onder begeleiding, maar als snel zelfstandig. Inmiddels heb ik ook de trainersopleidingen voor verenigingstrainer (prêvot) afgerond. Sinds kort doe ik rechten aan de VU en dit combineer ik graag met schermen en lesgeven in Amsterdam.
 
Tot in de zaal 😉

 

Schema buitentrainingen jeugd
Hieronder vinden jullie het schema voor de buitentrainingen voor de jeugd tot 12 januari (onder 18 jaar, in de parkeergarage van het FOS). Voorlopig zullen deze eenmaal per week plaatsvinden. Vergeet je niet warm aan te kleden!

Woensdag 29 december 15:45 – 17:00
Woensdag 5 januari 15:45 – 17:00
Woensdag 12 januari 15:45 – 17:00

 

SCA zoek nieuwe bestuursleden!
Er zijn twee vacatures bij het SCA bestuur, namelijk voor de posities van bestuurslid jeugd en bestuurslid leden.

Bestuurslid jeugd
Dit bestuurslid houdt zich bezig met projecten en het vergroten van het schermplezier van onze jeugdleden bij SCA. Daarbij werkt dit bestuurslid nauw samen met de jeugdcommissie van SCA. 

Bestuurslid leden
Dit bestuurslid houdt zich bezig met verschillende projecten en initiatieven omtrent ledengroei en -ervaring. Daarnaast wordt samen met de penningmeester ledenadministratie bij gehouden.

Ben jij of ken jij iemand die het leuk zou vinden om zich bij het bestuur aan te sluiten? Of heb je meer vragen over deze posities? Stuur een email naar secretaris@schermcentrumamsterdam.nl!

Ten slotte wensen wij iedereen graag een fijne en gezonde kerst toe, en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar!

🎄
✨

Met feestelijke groet,

SchermCentrum Amsterdam