Corona maatregelen bij SCA

Wat doet SCA met betrekking tot het Covid-19 virus?

26 Dec Update

Lees hier het laatste trainingsschema.

Veelgestelde vragen

Vragen over de maatregelingen bij SCA? Kijk eerst of die hieronder worden beantwoord.

DBF-68

Wat verwachten we van ouders en verzorgers?

Voorbereiden

Omdat de faciliteiten van het FOS dicht moeten blijven vragen wij ouders om zoveel mogelijk van tevoren te regelen. Zorg bijvoorbeeld dat kinderen al omgekleed zijn voor het schermen, naar de WC zijn geweest, een gevulde bidon mee hebben.

Afzetten en ophalen
Tijdens het trainen mogen ouders niet aanwezig zijn. De ouders worden daarom verzocht om hun kinderen binnen het FOS bij het schermzaal af te zetten en buiten het schermzaal te blijven. Tassen moeten buiten de schermzaal geplaatst worden. Voor de kinderen zal dit in de gang van de FOS zijn. Na afloop van de training worden ouders gevraagd om hun kinderen op tijd weer op te halen. Let hierbij op de anderhalve meter afstand.

Wanneer mag je trainen?

Is een kind verkouden? Blijf dan thuis. Is er recentelijk contact geweest met een corona-patiënt? Blijf dan thuis. Alleen samen kunnen we tegen het coronavirus op.

Waar zijn de trainingen?

De trainingen worden bij het schermzaal van het FOS gehouden. Houd er rekening mee dat de faciliteiten van het Frans Otten Stadion niet toegankelijk zijn tijdens deze periode.

Waar moeten leden op letten?

Om samen veilig te kunnen sporten is het belangrijk dat we ons aan de richtlijnen van het RIVM houden. Dat houdt in je thuisblijft als bij ziekte of verkoudheid. Ook moet je je handen voor en na een training wassen. En die anderhalve meter afstand? Altijd aan houden. Voor, tijdens en na een training.

Waarop moeten volwassenen letten?

Volwassen worden gevraagd om via de deur naast het grasveld de schermzaal te betreden. Tassen moeten buiten het schermzaaal blijven, en voor volwassen dus buiten onder het afdakje.

Moet je in schermkleding komen?

Ja, nu er weer geschermd wordt, worden van alle leden verwacht dat ze weer in schermkleding komen opdagen.

Mogen we anderen meenemen?

Nee, op dit moment zijn de trainingen alleen toegankelijk voor leden. Zodra we terugkeren naar een reguliere situatie zal er weer ruimte zijn voor niet-leden. Ouders, overige familie en vrienden worden gevraagd om buiten het schermzaal te blijven zodat er genoeg ruimte is voor de schermers.