Schermen op Open Dag Johan Cruyff Foundation

Op woensdag 11 september vond de Open Dag van de Johan Cruyff Foundation plaats in het Olympisch Stadion van Amsterdam. Matthijs Rohlfs en Daniël Nivard, geholpen door Sjoerd Noordhoek, Aaron Voogd, Nicky Jans en moeder Anita van Seumeren waren namens SCA aanwezig om op dit leuke evenement het schermen te verzorgen.

De Open Dag is hét evenement van het jaar voor de Johan Cruyff Foundation. Tijdens deze dag krijgt een groot aantal projecten en organisaties voor kinderen met een beperking de gelegenheid om hun sport of activiteit te presenteren. Kinderen met én zonder beperking die zich inschrijven voor deze dag kunnen kijken, maar vooral deelnemen aan de ruim dertig verschillende sporten en activiteiten.

Ook dit jaar was het schermen weer erg populair en stonden er veel kinderen in de rij. Anita kleedde de kinderen steeds razend snel aan waarna ze bij de trainers of een van de schermers een bliksemcursus schermen kregen. We konden goed merken hoe leuk de kinderen het allemaal vonden. Het is een dag met veel bijzondere momenten en we willen iedereen weer bedanken voor de hulp. Super!