SCA nodigt een ieder die is geïnteresseerd in schermen van harte uit om kennis te komen maken met de sport en de vereniging.  Dat kan op de volgende manieren:

 

Jeugd

We bieden twee gratis proeflessen aan voor kinderen die de sport eens willen proberen. Je doet dan mee met de rest van de groep tijdens onze reguliere trainingen op dinsdag, woensdag, donderdag en/of vrijdag. Dit kan op elk moment in het jaar als je ons van tevoren een email stuurt om een afspraak te maken. Afhankelijk van je leeftijd doe je mee met de jongste jeugdgroep (dinsdag/donderdag: 18:00 tot 19:00, woensdag: 16:30 tot 17:45, vrijdag: 19:00 tot 20:00) of de oudere jeugd (dinsdag/donderdag/vrijdag: 19:00 tot 20:30, woensdag: 17:45 tot 19:00).

Voor de proeflessen heb je een trainingsbroek, t-shirt, indoor sportschoenen en waterfles nodig. Meld je aan het begin van de training bij een van de trainers en doe vervolgens mee met de rest van de groep. Veel plezier!

Volwassenen

Periodiek organiseren we introductiecursussen voor volwassenen. De cursussen bestaan uit vier specifiek op beginnende schermers gerichte lessen, waarin je kennis kunt maken met de sport en onze club. Kijk hier voor de data en vul het contactformulier in om je op te geven.

Indien er geen cursussen gepland zijn is het mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen tijdens onze reguliere trainingen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en/of vrijdag. Dit kan op elk moment in het jaar als je ons van tevoren een email stuurt om een afspraak te maken. Voor de proeflessen heb je een trainingsbroek, t-shirt, indoor sportschoenen en waterfles nodig.

Lid worden

Als je na de cursus of proeflessen lid wil worden ontvang je van de trainer op de schermzaal een inschrijfformulier. Zie ook: lidmaatschap.

Wij adviseren nieuwe schermers om tenminste twee keer in de week te trainen. Voor volwassenen zijn de trainingen op maandag- en woensdagavond speciaal afgestemd op beginnende schermers. Zie ook: trainingen.

Meer info nodig? Neem vooral contact met ons op.

Jeugdschermen bij SCA