SchermCentrum Amsterdam traint in de prachtige Bep van der Pol Zaal, vernoemd naar ons erelid, in het Frans Otten Stadion. Deze ruime schermzaal is uitgerust met 8 vaste schermlopers voorzien van elektronische score-apparatuur, een spiegelwand en een mooie houten vloer. De zaal heeft een hoog plafond en helder licht. Behalve de trainingen wordt de zaal ook gebruikt voor het houden van kleine toernooien, zoals de zaalkampioenschappen en Randstadtoernooien.

Schermzaal SCA

Frans Otten Stadion

Het Frans Otten Stadion is een groot sportcomplex met behalve de schermzaal nog vele andere faciliteiten zoals tennis- en squashbanen en een fitness- en aerobicsruimte. Het FOS beschikt over goede kleedkamers en douches en een uitstekende bar/restaurant. Er kan de hele dag geparkeerd worden voor €2,75. Buiten de schermzaal zijn SCA-lockers beschikbaar voor leden die hun materiaal op de club willen bewaren, neem hiervoor contact op met de secretaris.

IJsbaanpad 43
1076 CV Amsterdam
Tel: 020-6628767
http://www.fransottenstadion.nl/

Frans Otten Stadion

Apollohal (tweede locatie)

Op woensdagen traint SCA ook op de locatie van de voormalige schermvereniging RANA, op de tweede verdieping in de Apollohal. De schermzaal beschikt over elektronische score-apparatuur en schermmateriaal. Er zijn kleedkamers met douches. Er is betaald parkeren in de omgeving van de Apollohal.

Apollohal
Apollolaan 4
1077 BA Amsterdam
Tel: 020-6713910