Succes tijdens NK Veteranen, CEP Parijs en Löwe von Bonn!

Goede resultaten voor SCA dit weekend.

NK Veteranen
Terwijl we wachten op de publicatie van de volledige resultaten kunnen we alvast een aantal highlights melden: bijvoorbeeld dat Rezk Nawar maar liefst 2 maal het podium wist te behalen op degen. Hij eindigde als 2e op de algemene ranglijst en werd ook 2e in zijn eigen leeftijdscategorie. Succes was er ook voor SCA-voorzitter en sabreur Anton Oskamp die ook 2e werd in het algemeen klassement en bovenaan eindigde in zijn leeftijdscategorie. Een topprestatie! De overige resultaten worden hier gepubliceerd.

CEP Parijs
Februari is traditiegetrouw ook de maand van het CEP toernooi in Parijs. Een van de grootste jeugdtoernooien en altijd een bijzondere ervaring voor schermers, ouders én coaches. Onder begeleiding van Daniel Nivard namen Erik Albert, Nathan Jacques, Teun Jans-Köhneke, Wouter Prommel, Gaetano Milan, Fynn Kowalczyck, Myrthe Zoons en Aliya Dhuique-Hein deel. Alle resultaten zijn hier te bekijken.

Speciale vermelding voor Aliya die op dit zware toernooi de 2e dag wist te halen. Uiteindelijk voor haar een zeer verdienstelijke plaats 57 (104 deelnemers dag 2). Dat succes werd alleen geëvenaard door Teun die ook de 2e dag wist te halen en eindigde als 103e.

43. LÖWE VON BONN
Dirk Jan van Egmond en Patrick Post namen in Bonn deel aan het wereldbekertoernooi ‘Löwe van Bonn’ waar ze zich mochten meten met internationale toppers als Race Imboden en Andrea Cassara. Beide heren hebben zich staande kunnen houden en veel leerervaring opgedaan. Met plaats 187 voor Dirk en plaats 204 voor Patrick komt de top steeds dichter bij.