Zomerrooster en zomerschermen juli en augustus

In juli en augustus hanteert SCA een aangepast trainingsrooster omdat veel kinderen op vakantie zijn en onze tweede locatie in de Apollohal sluit. SCA blijft wel de hele zomer open en iedereen kan komen schermen met inachtneming van het volgende schema:

Trainingen Frans Otten Stadion
Het zomerrooster op onze hoofdlocatie in het Frans Otten Stadion loopt vanaf maandag 23 juli tot en met vrijdag 31 augustus. Voor de jeugd betekent dit dat de trainingen in het Frans Otten Stadion op dinsdag en donderdag van 18:00 tot 19:00 komen te vervallen. Kinderen uit deze groep kunnen meetrainen met de oudere jeugd van 19:00 tot 20:30. Op de vrijdagen verandert er niets.
Op dinsdag 4 september start de eerste jeugdtraining weer om 18:00, volgens het reguliere trainingsschema.
Voor de senioren verandert er niets en gaan alle trainingen in het Frans Otten Stadion de hele zomer volgens het reguliere programma door.

Trainingen Apollohal
Vanaf woensdag 18 juli tot en met woensdag 29 augustus zijn er geen trainingen in de Apollohal voor jeugd en senioren. De eerste training in de Apollohal van het nieuwe seizoen is op woensdag 5 september. Alle schermers kunnen in deze periode komen schermen op de hoofdlocatie in het Frans Otten Stadion.

Zomerschermen
Ook is het voor schermers van andere verenigingen mogelijk om tijdens het ‘Zomerschermen’ bij ons te komen sparren in juli en augustus. Uit eerdere ervaringen weten we dat hier veel gebruik van wordt gemaakt; dus verwacht extra tegenstand op de loper de komende weken! Alle informatie over het zomerschermen bij SCA lees je hieronder:

Trainingstijden jeugd:
Dinsdag 19:00 tot 20:30
Donderdag 19:00 tot 20:30
Vrijdag 19:00 tot sluitingstijd

Bij de jeugd wordt voornamelijk floret geschermd, maar er zijn ook degen- en sabelschermers. De trainers kunnen meer informatie geven over de mogelijkheden.

Trainingstijden volwassenen:
Maandag 20:00 tot 22:00 (recreatief floret)
Dinsdag 20:30 tot 22:00 (floret, degen, sabel)
Donderdag 20:30 tot 22:00 (floret, sabel)
Vrijdag 20:00 tot 22:00 (floret, degen)

Voorwaarden:
Het is de bedoeling dat je eigen elektrisch materiaal hebt en zelfstandig kunt schermen. Jeugdschermers mogen in overleg ook aan de seniorentrainingen meedoen. Zomerschermers kunnen meedoen met de groepstraining en het sparren. Individuele lessen met de trainers zijn niet inbegrepen.

Kosten:
De kosten zijn €25 per kalendermaand, contant te betalen tijdens het eerste bezoek in de betreffende maand. Je hoeft geen lid te worden en zit nergens aan vast.

Aanmelden en info:
Interesse of vragen? Neem contact op met de trainers via training@schermcentrumamsterdam.nl.

Locatie:
Frans Otten Stadion
IJsbaanpad 43
1076 CV Amsterdam